IT-support

Hurtig og effektiv IT-support

Hos HH IT-Service leverer vi professionel IT-support af en kvalitet, der lever op til vores kunders forventninger om hurtige og effektive løsninger. Vores erfarne IT-konsulenter har i mange år hjulpet adskillige små og mellemstore virksomheder i København og omegn med support og bidraget til at få den daglige drift til at fungere på optimal vis. Opstår der problemer med at logge på din mail eller fungerer dine computere ikke tilstrækkeligt, kan vi yde IT-support, så du hurtigt kan komme tilbage til arbejdet.

Vi er kun et opkald væk

Vi kan tilbyde vores kunder IT-support inden for flere områder. Søger vores kunder dygtige fagfolk til at sætte arbejdsstationer op, skal der foretages back-up på data eller skal vi hjælpe brugere med login problemer og lignende, kan vi hos HH IT-Service løse opgaven. De fleste IT udfordringer vores kunder møder i deres daglige arbejde kan ofte løses hurtigt og nemt over telefonen. Her sidder vores kvalificerede konsulenter klar til at tage telefonen og rådgive dig og løse dine problemer. Det betyder, at det er nemt for vores kunders medarbejdere at få løst lokale problemer på deres individuelle computere – vi er kun et opkald væk til at få fundet en IT-løsning.

For mindre virksomheder er det en god investering at få et samarbejde med en IT virksomhed, da de sjældent har deres egen IT afdeling, der kan varetage og har fokus på den daglige IT-drift. Her kan vi træde til og fungere som virksomhedens IT afdeling og sørge for, at der bliver foretaget de nødvendige opgaver, der er med til at få driften til at fungere optimalt.

Gnidningsløst IT

Vores arbejdsopgaver spænder vidt inden for IT-support. Vores typiske opgaver er reparationer af computere, virus samt fejlsøgninger. Derudover er vi til rådighed med rådgivning omkring nyanskaffelse af IT systemer eller opbygninger af ny IT infrastruktur.

Vil du gerne undgå bekymringer i forbindelse med den daglige IT-drift i din virksomhed og sikre dine medarbejdere IT-løsninger af høj kvalitet, er vi hos HH IT-Service leverandører af IT-support af høj kvalitet. Vi yder hurtig, effektiv og professionel support til alle dine brugere. Vil du gerne have mere viden om, hvad vi kan tilbyde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os. Så kan vi have en samtale om, hvilke behov din virksomhed har, og hvordan vi kan stå til rådighed, hvis der opstår problemer med IT-driften.

HH IT-SERVICE

Certified partnerships hhar

KONTAKT OS

hhgreyund

Hvis du oplever udfordringer med IT-systemer der svigter, søger hjælp til et konkret projekt eller blot ønsker en uformel drøftelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Smedeholm 13C 2 th | 2730 Herlev

support@hhit-service.dk
+45 40756882