IT-drift

Kvalificeret rådgivning

IT drift er afgørende for en virksomheds effektivitet, og et nedbrud i driften er noget, som alle  virksomheder vil undgå. Det resulterer i unødvendige omkostninger og tidsspilde væk fra arbejdet. Vi kan hos HH IT-Service hjælpe vores kunder og deres virksomhed til en stabil IT-drift med høj oppetid. Et samarbejde med os, giver vores kunder tid til at fokusere på deres kernekompetencer uden at skulle spekulere på IT-driften eller bekymre sig, når der opstår problemer. Vi kan tilbyde vores kunder at stå for hele deres virksomheds IT-drift eller dele af den alt afhængig af deres behov.

Det kan ske, at man mister overblikket over sine IT-løsninger og ikke ved, hvad der passer til de arbejdsopgaver, der foretages i virksomheden. Har vores kunder behov for rådgivning og vejledning, kan vi rådgive om, hvad der vil være bedst for deres virksomhed. Vi tager udgangspunkt i hver enkelt kunde, deres økonomi og særlige behov, for at finde en løsning, der matcher præcis deres virksomhed. Vi kan ligeledes overtage hele IT-driften, hvis vores kunder søger en totalløsning. Det betyder, at vores kunder ikke skal forholde sig til nogle af de udfordringer, der kan opstå med driften.

Professionelle IT-løsninger

I et samarbejde med os, kan vi hjælpe dig med den daglige IT-drift for din virksomhed. Her kan du lade os stå for brugersupport, fejlforebyggelse, vedligeholdelse og installationer. Lægger vores kunder ansvaret for deres IT-drift i vores hænder, kan de være sikre på, at vi vil sørge for en høj oppetid og hurtig udbedring, hvis der skulle opstå fejl eller problemer med driften.

Hos HH IT-Service vægter vi samarbejde med vores kunder meget højt, og vi mener, at det er gennem en åben dialog med vores kunder, at vi kan yde det bedste resultat for hver enkelt kunde. Vi sætter os ind i vores kunders situation, og vil på baggrund af denne give vores faglige vurderinger og rådgive vores kunder til den bedste løsning for deres IT-drift.

Er du interesseret i at få et tilbud fra os, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig er du velkommen til at kontakte HH IT-Service til en uforpligtende samtale. Her kan vi klarlægge, hvilken driftshjælp du har behov for, og hvordan vi kan hjælpe dig.

HH IT-SERVICE

Certified partnerships hhar

KONTAKT OS

hhgreyund

Hvis du oplever udfordringer med IT-systemer der svigter, søger hjælp til et konkret projekt eller blot ønsker en uformel drøftelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Smedeholm 13C 2 th | 2730 Herlev

support@hhit-service.dk
+45 40756882