IT-overvågning

Professionel overvågning

Hos HH IT-Service mener vi, at det er afgørende for en velfungerende IT-drift, at en virksomheds IT-systemer overvåges af professionelle og erfarne IT-konsulenter. Det sikrer, at den daglige drift kører som den skal, og at vores kunder oplever en optimal ydeevne og en højere oppetid. Vi har over en lang årrække hjulpet adskillige små og mellemstore virksomheder med forskellige løsninger inden for IT-overvågning.

Vores placering i Hvidovre betyder, at vi har kunder i hele Storkøbenhavnsområdet, og at vi nemt og hurtigt kan komme frem, hvis vores kunder støder på problemer, der kræver, at vi kører ud. Vi vil gerne give vores kunder den bedste oplevelse og mener, at det sker gennem fleksibilitet og effektivitet – egenskaber vi arbejder ud fra hver dag.

Slip for nedetid og unødvendige omkostninger

Med IT-overvågning sikrer vi vores kunder en bedre IT-drift i dagligdagen, fordi vi får lettere ved at identificere potentielle IT-problemer og fejl inden de påvirker det daglige arbejde. Gennem overvågning af virksomheders systemer, kan vi sørge for stabilitet og en længere levetid af vores kunders hardware. Det er gennem IT-overvågning muligt for os at sikre, at vores kunders virksomheder får opdateret deres Antivirus programmer og spotte manglende opdateringer. På den måde sørger vi for, at vores kunder kan fokusere på deres arbejdsområde uden at skulle forholde sig til fejlfindinger eller andre IT-udfordringer. Ligeledes bidrager det til, at vores kunders hardware og software er fremtidssikret, idet vi sørger for, at de hele tiden er ‘up to date’.

I et samarbejde med HH IT-Service kan vores erfarne og dygtige konsulenter sørge for en proaktiv vedligeholdelse og opgradering af din virksomheds IT-systemer. Det betyder, at du ikke længere skal spekulere på dyr nedetid eller dyre reparationer, der resulterer i høje omkostninger og tid væk fra dit arbejde. Vi kan sikre din virksomhed og medarbejdere hurtig og effektiv retablering, hvis et nedbrud skulle forekomme, og gennem IT overvågning forebygge og mindske sandsynligheden for, at det sker.

Mangler du overblik over IT-systemer?

Vi har i mange år hjulpet virksomheder med adskillige IT-løsninger. Mangler du overblik over din virksomheds IT-miljø, kan vi hjælpe dig med at få styr på det igen. Hos HH IT-Service kan vi yde kvalificeret og professionel rådgivning til vores kunder, hvor kundens behov er i centrum. Har du behov for en samtale med os, eller vil du gerne høre mere om, hvilke IT-løsninger, vi kan levere, er du velkommen til at kontakte os.

HH IT-SERVICE

Certified partnerships hhar

KONTAKT OS

hhgreyund

Hvis du oplever udfordringer med IT-systemer der svigter, søger hjælp til et konkret projekt eller blot ønsker en uformel drøftelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Smedeholm 13C 2 th | 2730 Herlev

support@hhit-service.dk
+45 40756882