IT-Sikkerhed

Beskyt din virksomheds oplysninger

Det er yderst vigtigt for en virksomhed at have fokus på IT-sikkerheden, den sikrer, at virksomheders følsomme oplysninger såsom kundedata, personaleoplysninger, patenter og lignende ikke kommer i hænderne på de forkerte. Et brud i IT-sikkerheden kan resultere i tabte arbejdstimer og produktivitet og kan dermed have store økonomiske omkostninger for den enkelte virksomhed. Det er afgørende at sørge for, at alle virksomhedens informationer er godt beskyttet mod ubudne gæster, således at virksomheden fremstår troværdig over for sine kunder og viser, at det er af høj prioritet at beskytte de personlige kundedata, som de sidder inde med.

Søger virksomheder kompetente IT-konsulenter, der kan bidrage til at give virksomheder en sikker IT-drift, der er velbeskyttet på alle områder, kan vi hos HH IT-Service tilbyde vores kunder at stå for deres virksomheds samlede IT-sikkerhed.

Vi tilbyder vores kunder sikre IT-systemer

Der er mange årsager til, at en virksomheds IT-systemer kan være sårbare over for IT-kriminalitet. Manglende opdatering af en virksomheds styresystemer, manglende antivirusprogrammer og firewall samt antispam er blot få eksempler på, hvad der ofte ligger til grund for en lettere adgang til virksomheders oplysninger. Hos HH IT-Service kan vi sørge for at holde vores kunders systemer opdateret og installere nødvendige programmer til en bedre sikring. Vi foretager ligeledes back-up, for på denne måde at sikre, at oplysninger, der er afgørende for virksomhedens overlevelse altid kan findes eksternt fra virksomhedens egne IT-systemer.

Vi kan også tilbyde vores kunder IT-overvågning, der betyder, at vi hurtigt kan identificere eventuelle problemer og fejl inden de får en større effekt på den daglige IT-drift. Overvågning af systemer bidrager til en hurtig retablering efter nedbrud, at vores kunder undgår dyre reparationer, lang nedetid og dermed unødvendige omkostninger. Ved at overvåge vores kunders IT-systemer sikrer vi deres virksomheds stabilitet og længere levetid af deres hardware – det skaber bedre funktionalitet og større fleksibilitet!

Vi kan rådgive dig til en bedre IT-sikkerhed

Søger du en virksomhed, der kan hjælpe dig til at undgå potentielle trusler mod din IT-sikkerhed, eller ønsker du rådgivning og vejledning om, hvad din virksomhed har behov for af beskyttelse, står vores erfarne IT-konsulenter klar til at hjælpe dig. Vi har i mange år hjulpet små og mellemstore virksomheder i København og omegn med diverse IT-løsninger, der tager udgangspunkt og er tilpasset hver enkelt kundes behov. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller for et møde, hvor vi kan få en samtale om din virksomheds IT-sikkerhed.

HH IT-SERVICE

Certified partnerships hhar

KONTAKT OS

hhgreyund

Hvis du oplever udfordringer med IT-systemer der svigter, søger hjælp til et konkret projekt eller blot ønsker en uformel drøftelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Smedeholm 13C 2 th | 2730 Herlev

support@hhit-service.dk
+45 40756882