IT konsulent

Vi giver dig de bedste IT-løsninger

Søger du en professionel og kompetent IT konsulent, der kan tilbyde IT-løsninger af høj kvalitet, er vi hos HH IT-Service parat til at hjælpe og rådgive dig. Vi har igennem mange år hjulpet vores kunder i Storkøbenhavn med alt lige fra tekniske sundhedstjek og nye produkter til komplet IT-drift. Vores dygtige IT-konsulenter er altid klar med de bedste IT-løsninger for vores kunder og gør en dyd ud af hurtigt og effektivt at identificere og løse eventuelle problemer, så du ikke mister dyrebar tid fra din fra egen produktion. Det er vigtigt for os, at have et tæt samarbejde med vores kunder, så vi på bedste vis kan få klarlagt, hvilke behov de har og finde en skræddersyet løsning, der passer til dem. Vi tror på, at god rådgivning er vejen frem til det bedste samarbejde og giver de bedste resultater for vores kunder – og det er det, der er fundamentet for vores arbejde!

Vores IT konsulenter står klar til at hjælpe dig

Vores IT konsulenter har mange års erfaring med en lang række af serviceydelser, og vi kan hjælpe dig med adskillige IT-løsninger. Vi kan tilbyde vores kunder adskillige ydelser inden for drift, support, sikkerhed og overvågning. Mangler din virksomhed vedligeholdelse af hardware/software, løsning af IT-problemer, Antivirus eller et nyt system i forbindelse med et IT-projekt kan vi levere et produkt, der matcher dine ønsker.

Slip for at bruge tid på tekniske problemer

Vi sørger for, at det tekniske er i orden, så du kan fokusere på din forretning. I et samarbejde med os, kan du være sikker på, at vores dygtige IT konsulenter kan løse alle typer af IT udfordringer og får opgaven løst hurtigt og effektivt.

Har du mistet overblikket over, hvilke IT-løsninger, der passer bedst til din virksomheds behov, eller søger du nye løsninger for din virksomhed, kan du altid kontakte HH IT-Service til en uforpligtende samtale. Uanset hvilken udfordring i står med, kan du være sikker på, at vi kan finde en løsning, der passer til din virksomhed. Vi kan sikre dig et stabilt driftsmiljø med høj oppetid og finde løsninger, der er tilpasset din virksomhed, som reducerer driftsomkostningerne.

HH IT-SERVICE

Certified partnerships hhar

KONTAKT OS

hhgreyund

Hvis du oplever udfordringer med IT-systemer der svigter, søger hjælp til et konkret projekt eller blot ønsker en uformel drøftelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Smedeholm 13C 2 th | 2730 Herlev

support@hhit-service.dk
+45 40756882